Heart of Glass Rich Conditioner

640.00
MDL
Balsam pentru par blond Heart Of Glass Rich Conditioner Davines - formula nutritiva ce hidrateaza intens si elimina reflexiile nedorite, pentru o nuanta de blond uniforma si radianta. Fortifica firul de par datorita complexului Biacidic dar si extractului de Baobab si are efect imediat de stralucire atat pe parul blond vopsit cat si cel natural. Pigmentii din compozitie sunt naturali, mai exact extract din fructul Jagua, ce balanseaza si neutralizeaza tonurile prea calde pentru a obtine si mentine o nuanta perfecta.

Faptul ca pigmentii nu sunt sintetici elimina riscul de a colora prea intens sau de a pata parul, ceea ce face balsamul un produs ce poate fi utilizat frecvent. Utilizandu-l, blondul rece isi va mentine nuantele gri, iar blondul cald nu va avea niciodata reflexii mult prea calde. In plus lasa parul foarte usor de descalcit.

Mod de aplicare: Dupa spalare, eliminati excesul de apa cu ajutorul unui prosop. Aplicati balsamul pe lungimi si varfuri si lasati sa actioneze 5 minute. Pieptanati dupa care clatiti.

Made on
Tilda