Heart of Glass Sheer Glaze

510.00
MDL
Fluidul termic iluminant Sheer Glaze Heart of Glass de la Davines hidrateaza si ofera stralucire parului, protejandu-l de caldura si de razele UV.

Datorita scutului botanic intaritor exclusiv cu proprietati de formare a filmului si de restaurare, confera elasticitate si viata fibrei de par, precum si prelungeste efectul de coafare. Parul blond, mai ales daca este decolorat, este foarte sensibil la lumina soarelui, care are un efect de uscare si poate schimba culoarea, Heart of Glass Sheer Glaze contracareaza acest lucru.

Parul blond este adesea expus la tratamente chimice precum colorarea, decolorarea si luminarea. De asemenea, este afectat de factori externi precum razele UV, stresul mecanic sau termic, care pot slabi fibra parului. Heart of Glass ofera ingrijirea si intretinerea necesara parului blond - natural sau tratat.

Cu hidratare profunda, moliciune si stralucire, in timp ce intareste si repara parul. Acest lucru este posibil datorita ingredientelor de ultima generatie, cum ar fi complexul Biacid Bond si materiilor prime inovatoare, cum ar fi extractul de Baobab si intarirea scutului botanic. Cu extractul botanic al fructului Jagua, reflexiile sunt usor sustinute si echilibrate, atat in nuante reci, cat si calde.

La fel, blondul natural este facut sa straluceasca fara a se suprapune pigmenti. Produsele nu contin pigmenti sintetici si siliconi.
Made on
Tilda